Daca nu stiti,First Bike este o firma romaneasca care face biciclete ,scutere,aparate de fitness s.a.m.d.Sediul il are la Brasov,la fel si fabrica.
 
Au magazine in aproape toata tara,chiar si la mine in Aiud(asta e ceva!).De ceva timp sunt interesat sa cumpar o bicicleta.Nu vreau sa dau banii degeaba pe o bicicleta din aia cu suspensii,jante cvatriple si alte facilitati care mie nu mi-ar fi de folos.Vreau doar sa fac plimbari cu ea prin oras si imprejurimi(asta include si ceva munti-Trascau).
 
De trei ori am fost la magazinul First Bike din Aiud.Si de trei ori un vanzator plictisit(cred ca este ungur) mi-a zis:"Am doar patru biciclete.Trei au pana si una e zgariata!Mai revino peste 3-4 zile.Astept marfa noua".DA!Ma tot amana de trei saptamani.Si cum sa fie biciclete alea defecte in halul ala daca-s noi?
 
Curios,am cautat pe google si am gasit pe multe forumuri acuze si reclamatii din partea unora care au cumparat biciclete First Bike si au fost total nemultumiti:Ba ca nu tin franele,ba ca schimbatoarele de viteze nu-si fac treaba etc.
 
Dar ma consolez cu gandul ca n-o fi chiar asa.In orasul asta nu ai de ales decat intre DHS(alta firma romaneasca…aia chiar ca e proasta) si First Bike.Altceva nu se gaseste.