Un grup de internauti s-a gandit sa vina in ajutorul celor care si-au deschis un blog pe internet, dar nu se pot ocupa de el o perioada, relateaza AFP. Concret, astia au inventat dadacele pentru bloguri, la care se poate face apel prin intermediul site-ului http://blogsitter.net . De altfel, intreprinzatorii sunt mandri ca au deschis prima agentie mondiala de profil.

 
 
    Ideea lor a fost primita cu entuziasm. Un blogger nu-si intrerupe activitatea pe motiv ca pleaca in vacanta si nu se poate conecta la internet sau conexiunea merge greu, explica Gilles Klein, redactor-sef al revistei on-line pointblog.com. Totusi, nu oricine poate ajunge dadaca . 

    Selectia se face dupa trei criterii: fiabilitate , disponibilitate si experienta. Amatorii trebuie sa completeze un chestionar on-line, una dintre intrebari fiind Ce faceti daca blogul dumneavoastra incepe sa planga?.

    Ideea lor a fost primita cu entuziasm. Un blogger nu-si intrerupe activitatea pe motiv ca pleaca in vacanta si nu se poate conecta la internet sau conexiunea merge greu, explica Gilles Klein, redactor-sef al revistei on-line pointblog.com. Totusi, nu oricine poate ajunge dadaca. 

    Selectia se face dupa trei criterii: fiabilitate, disponibilitate si experienta. Amatorii trebuie sa completeze un chestionar on-line, una dintre intrebari fiind Ce faceti daca blogul dumneavoastra incepe sa planga?.Probabil ca-i dam de mancare.Sau poate il schimbam de scutece ?